My Blog

My WordPress Blog

berita semasa, LIFE, Uncategorized

LANGKAH MUDAH MENDAPAT WANG ( RM716,000 in 4 Month) – TRUSTED WAY

Bagaimana Saya Mendapat RM716,000 untuk Membeli Kereta Idaman Saya dalam Hanya EMPAT BULAN! [Langkah-Langkah]

Bagaimana Saya Mendapat RM716,000 untuk Membeli Kereta Idaman Saya dalam Hanya EMPAT BULAN! [Langkah-Langkah]

 

Wang anda mencukupi? Anda memiliki segala yang diidamkan? Adakah anda gembira dengan kehidupan sekarang? Jika jawapannya ‘Ya’, jangan bazir masa dan tutup halaman ini.

Sesiapa yang menjawab ‘Tidak’, teruskan membaca. Saya akan beritahu rahsia untuk berhenti kerja sepenuh masa anda dan mula membuat RM1600 atau RM2400 setiap hari dalam masa 2 hari, terus dari rumah anda.

Saya telah berjaya melakukannya, dan jika anda mahu, anda juga boleh berjaya! Saya tidak rugi jika berkongsi rahsia ini bersama anda, ia akan membantu beberapa orang mencapai kehidupan yang lebih senang dan akhirnya bebas daripada masalah kewangan.

Pertama, izinkan saya perkenalkan diri. Saya Soraya Malik. 26 tahun daripada Kuala Lumpur, dan saya hanya seorang gadis biasa daripada keluarga sederhana, yang bukannya “kaya-raya”. Ibu bapa saya sudah berusia. Ibu dulu seorang jururawat, manakala Abah seorang pemandu lori.

Semasa kecil, saya teringat ibu bapa saya mencuba sedaya upaya membeli pakaian dan makanan yang paling murah sekali. Jika bertuah, mereka dapat menabung sedikit untuk pergi bercuti. Kami mampu melancong sekali setiap 3 atau 4 tahun.

Selepas sekolah menengah, saya tidak terfikir untuk sambung belajar di universiti, kerana saya perlu menyara diri sendiri dan ibu bapa saya yang telah bersara.

Jadi, saya mula bekerja sebagai seorang jurujual, dengan gaji RM1,500 sebulan. Tahun itu 2008, dan gaji itu kira agak baik di Malaysia.

Duit saya cukup untuk perbelanjaan harian, tapi saya ada impian, impian untuk membeli Mercedes-Benz. Saya tahu kereta itu mahal dan saya perlu berjimat selama bertahun-tahun. Namun, saya tak kisah. Lagipun, ia impian saya, dan impian tidak boleh menjadi nyata dalam sehari dua. Itu yang saya fikir pada masa itu…

Saya sangat kecewa dengan keadaan kewangan saya, harga mula naik kerana inflasi dan kehidupan di Malaysia semakin susah. Rakyat semua resah tetapi saya tahu saya mesti teruskan bekerja…

Namun, selepas 3 bulan, kedai baju majikan saya telah bankrap, saya tiada kerja, tiada sumber pendapatan, dan perlu bergantung pada wang KWSP ibu bapa.

Itu merupakan zaman yang paling sedih sekali. Saya terdesak mencari peluang pekerjaan di Internet, tetapi selepas dua bulan, masih tiada hasil.

Lagi 2 minggu berlalu, dan saya hampir berputus asa, tetapi tiba-tiba saya terjumpa satu laman web. Sebuah kisah tentang seorang lelaki yang berjaya mendapat RM36,000 dari internet, di depan komputer, tanpa meninggalkan rumahnya!

Dia berkata dia berdagang pilihan binari di OlympTrade.

Saya pening. Adakah ini peluang yang saya carikan? Peluang yang wujud sekali seumur hidup?

Pada mulanya, saya tidak faham apa-apa, tapi saya membuat kajian untuk info, laman web, blog dan sumber lain topik ini. Akhirnya, saya agak mahir dalam bidang ini. Saya terasa gembira dan ingat sampai sekarang. Begitu mengujakan untuk tahu saya boleh menjadi seorang pakar dan boleh membuat duit secara online…

Sekarang, mari kita tepikan kisah saya, kerana saya mahu anda fahami apa yang saya sedang ceritakan. Saya akan terangkan kepada anda apa itu pilihan binari, secara ringkas, supaya anda tidak perlu membuat kaji selidik berpuluh-puluh laman web, seperti yang saya lakukan dulu. Saya akan menjimatkan masa dan usaha anda.

Apabila saya berpengetahuan lengkap tentang prosesnya, saya sangat teruja dan perlu mencubanya serta merta.

Saya mendaftar untuk akaun percuma di OlympTrade, broker sama yang diceritakan oleh lelaki itu. Kemudian, saya mendapat tahu bahawa merekalah antara broker pilihan binari yang terbaik di internet.

Setelah membuka akaun, saya menerima $10,000 kredit demo, sangat berguna untuk mencuba dan berlatih. Ini percuma untuk setiap orang.

Jadi, saya mula berdagang dengan kredit maya ini, dan dalam masa sejam saya mengaut keuntungan $11,000! Ya, ini hanya kredit demo, saya mengejar wang sebenar. Kita tidak boleh lakukannya tanpa membuat deposit, dan dengan OlympTrade ini bukan satu masalah, kerana terdapat pelbagai pilihan deposit, seperti kad kredit (Visa atau MasterCard) dan e-dompet.

Saya membuat deposit pada hari yang sama mengguna kad Visa saya. Saya memilih untuk melabur jumlah yang sedikit sahaja, ini kelebihan OlympTrade, kerana anda boleh mula berdagang serendah $30! Itu jumlah yang mampu saya melabur pada masa itu.

Saya berdagang kurang dari sejam dengan wang sebenar dan baki akaun saya bertambah sebanyak $64. Hebatnya!! Jantung saya berdegup kuat, dan saya mula berpeluh! Saya hanya boleh fikirkan: Syukur, Alhamdulillah! SAYA BERJAYA!!

Saya susah tidur malam itu, dan keesokan hari saya mendapati $197 dalam akaun saya. Ya, betul, seratus sembilan puluh tujuh ringgit! Hanya dengan $30 yang saya deposit hari sebelumnya. Saya tak percaya!!! Kalau boleh saya akan duduk di hadapan komputer selamanya, tetapi saya masih perlu tidur, jadi saya masuk tidur dengan berat hati.

Saya bangun tidur lebih kurang 12PM, dan terus log masuk ke akaun saya. $197 masih ada. Bukan sekadar mimpi!

Keesokannya sepanjang hari saya menghadap komputer dan tiba tengah malam baki akaun saya mencecah $773!!! Saya rasa saya akan mengingati nombor ini selamanya, kerana ini kejayaan serius pertama saya.

Dengar sini, $773-$197 hasilnya $576, ini pendapatan saya dalam masa 12 jam. Saya tidak pernah terima jumlah ini dalam masa kurang daripada satu hari.

Malam itu, sebelum masuk tidur, saya membuat permintaan mengeluarkan duit sebanyak $700 ke kad Visa saya. Sebelum saya tertidur, saya tertanya-tanya jika ini semuanya benar…

Saya terbangun kerana bunyi mesej di telefon saya. Bank saya hantar notifikasi, RM2940 dikredit ke akaun saya. RM2940!! Dimasukkan ke akaun saya!!!

Hari sebelumnya, selepas membuat pembayaran mudah alih dan deposit Olymp Trade baki saya kurang dari RM400. Kemudian ada pula RM2940…ia berjaya!!!

Ini hari yang hebat, yang terhebat dalam beberapa tahun yang lalu.

Minggu berikutnya, saya mendapat lebih $6,000 selepas dua bulan lagi, $28,000+, dua bulan seterusnya, lebih kurang $90,000, dan selepas itu saya mampu membeli kereta Mercedes-Benz berharga RM496,500!!! Kereta idaman saya, mimpi yang hampir saya lupakan.

Ya, saya masih perlu memohon pinjaman untuk membeli kereta itu, tetapi dengan pendapatan saya, saya mampu membayar ansuran bulanan. Saya mampu melangsaikan pinjaman itu pada masa yang singkat.

Lihat, ini saya bersama kereta Mercedes-Benz saya. Pada hari yang sama saya membelinya..

 

Sekarang, sambil menulis kisah ini, saya cuba mengenang kembali detik itu… Bagaimana saya lakukannya? Jawapannya mudah: Saya percayakan diri sendiri! Pertama, saya menemui peluang, dan saya percaya yang saya mampu membuat duit seperti lelaki di laman web itu. Dan itu saja!

Jadi, anda harus percaya yang anda boleh melakukannya juga. Itu paling penting, kerana tanpa kepercayaan anda tidak boleh mencapai kejayaan. Tidak mungkin! Jika anda tidak percayakan diri sendiri, anda akan mula berfikir bahawa saat-saat terbaik kehidupan anda sudah berlalu. Ini akan terjadi, jika anda terus berfikir begitu…

Jika anda berputus harapan dan tidak mempercayai apa-apa atau sesiapapun, anda tidak akan mengenali peluang yang mampu mengubah hidup anda.

Cubalah cari peluang sedemikian di mana sahaja, dalam setiap peristiwa yang berlaku di sekeliling anda, dalam setiap orang yang ditemui, dalam setiap kisah anda membaca di internet… Di mana-mana jua! Sentiasa gunakan peluang ini, ia milik anda! Akhirnya anda akan berjaya!!!

Walau apa pun keadaan, saya sentiasa percaya bahawa saya akan mampu membeli kereta idaman saya. Dan saya memang beli pun! Saya tidak perlu menyimpan duit, saya beli saja, kerana saya cukup duit untuk membayarnya. Saya memiliki sumber pendapatan yang tidak akan pernah habis; sebaliknya ia membawa lebih banyak wang setiap masa! Tambahan pula, saya tidak perlu melapor kepada bos atau bekerja sepanjang hari tanpa peluang untuk relaks, seperti masa lalu.

Saya membuat lebih banyak duit dalam masa sehari berbanding gaji saya sebulan. Saya rasa sungguh bebas!!!

Adakah ianya keajaiban? Mungkin. Tetapi, ia berlaku, jadi ianya benar. Saya terserempak sebuah artikel, mempercayai diri sendiri dan membuat keputusan muktamad. Itu caranya saya berjaya!

Oh, cukup lah mengenang masa lalu, saya mula lari topik…

 

 

Pertama, baca dengan teliti, sehingga penghujung, dan kemudian kembali ke Langkah 1 dan mula bertindak!

Pertama, anda perlu membuka akaun dengan broker, ini adalah PERCUMA.. Klik di sini untuk ke laman web Olymp Trade.

Masukkan e-mel dan kata laluan anda pada borang permohonan, dan klik Daftar.
Tahniah, anda baru sahaja membuka akaun!

Anda akan ditunjukkan 9 petua yang menerangkan akaun anda. Saya cadangkan supaya anda membaca kesemuanya. Untuk ke petua seterusnya, klik butang kuning LANGKAH SETERUSNYA
Di Langkah 6, anda perlu meramal arah harga mata wang. Inilah yang anda bakal lakukan secara kerap. Cuba klik butang hijau TINGGI atau butang merah, iaitu RENDAH.Â
Teruskan membaca petua dan klik butang LANGKAH SETERUSNYA sehingga tiada petua yang tinggal.
Setiap langkah mudah difahami juga:

 

 

Pilih pasangan mata wang, mata wang yang anda akan gunakan untuk meramal pergerakan harga. Contohnya, pilih EUR/USD. Jadi, anda akan meramal harga satu Euro dalam dolar US.
Pilih masa luput, selepas masa itu kadar mata wang akan dibandingkan dengan ramalan anda. Masa luput minimum ialah 1 minit. Saya mencadangkan supaya anda menggunakan 1 minit atau 5 minit.
Masukkan jumlah pelaburan. Amaun minimum untuk setiap dagangan ialah hanya $1.
Untuk membuat ramalan, klik Tinggi atau Rendah. Anda akan diminta mengesahkan dagangan anda. Jika anda tidak mahu melihat dialog pengesahan dan mendayakan perdagangan satu sentuhan, tandakan kotak semak yang berkaitan. Untuk mendayakan pengesahan perdagangan sekali lagi, lihat tetapan.
Untuk membuat wang sebenar, anda perlu membiayai akaun anda. Ini boleh dilakukan dengan mudah menggunakan kad kredit (Visa atau Master Card) termasuk juga e-dompet, seperti Skrill, Webmoney, Qiwi atau Neteller.

 

Anda akan dihalakan ke tetingkap Pilih Kaedah Deposit:

Anda akan dihalakan ke tetingkap Pilih Kaedah Deposit:

Sekarang, ini adalah perkara yang paling menarik. OlympTrade sedang menjalankan promosi. Jika anda deposit $30, $50 or $200 ke akaun dagangan anda dalam masa sejam selepas membuka akaun, deposit pertama anda akan digandakan!
Ingat, promosi ini sah selama sejam selepas anda membuka akaun, jadi cepat!
Membuat deposit ialah sangat mudah: pilih kaedah deposit, masukkan amaun, klik butang DEPOSIT dan ikuti arahan di skrin anda.
Itu saja. Setelah anda membuat deposit, pergi ke Langkah 5 dan mula membuat wang sebenar!

Jangan bazir masa, cepat bertindak! Mula berdagang hari ini, dan dalam masa dua bulan anda mungkin bercuti di hotel 5 bintang kepulauan Maldives. Atau mungkin anda mahu membeli rumah atau kereta idaman… Ia terpulang kepada anda, anda kini bebas memilih…

Tiada lagi hutang, tiada lagi kais pagi makan pagi, kais petang mata petang!

CUBA SEKARANG

 

sumber:http://my.0peninfo.com

 

12 Comments

 1. MOHD NUR IMRAN BIN ZAINOL ABIDIN

  boleh ajar saya?please

 2. Dayang salina binti sebi

  Betol ker cerita ni??sebab macam sama jer dengan yang d ceritakan oleh gadis endonesia dari bandung tu…beli mercedes benz jugak

 3. Fatimah

  Boleh bantu ajar saya

 4. Jue

  Assalammualaikum Soraya..How to contact you to learn..please

 5. aminuddin bin abd aziz

  Boleh tak bantu saya. Terima kasih

 6. aminuddin bin abd aziz

  Berapa modal minimum yg perlu saya ada sbg permulaan. Tq

 7. Mohd iskandar

  Salam boleh wassup saya
  Iskandar 0197811690

 8. Mohd iskandar

  Wassup 0197811690

 9. LY

  ASSIST SAYA.
  TQ

 10. Hajim

  Boleh tak bantu saya..tq..

 11. Nik Amin Syahril

  Blh ajar saya. Wassup 0199872269. Dh hampir rm8000 saya rugi dlm olymp trade ini.

 12. Rohimi

  Assallam…soraya…saya minat nk tahu lebih detail ….wa.call 0173929375…..tq

Leave a Reply

Theme by Anders Norén