My Blog

My WordPress Blog

LIFE

Kebenaran Tentang Penurunan Berat Badan Saya! – KL Vines

 

Helo, semua! Semua sudah tahu yang saya telah turunkan berat badan , dan semua orang asyik bertanya bagaimana saya berjaya melakukannya. Saya sudah bosan dengan mesej yang masuk. Saya cuba membalas pertanyaan semua orang, untuk menyokong anda semua, tetapi dengan e-mel yang terlalu banyak, saya perlu menceritakannya. Sebab itulah saya akan beritahu anda semua kisah saya di sini, berserta beberapa keping gambar.

Ini yang terjadi.

Saya sentiasa mahu turunkan berat badan, tetapi tiada apa yang membantu. Dan saya telah cuba banyak perkara! Diet susu masam, diet ketogenik, diet rendah kalori, diet rendah karbohidrat, diet protein – tetapi tiada satu pun yang membantu, sama seperti ubat titis, pil, penyembur dan gula-gula getah yang telah saya cuba. Tambahan lagi, semua diet ini mempunyai impak negatif terhadap kesihatan dan juga mood saya. Saya sentiasa berasa lapar. Saya berasa resah dan gelisah. Ia tidak dapat diterima, bahkan penonton saya juga sedar mengenainya!

Bagaimana semuanya terjadi

Saya diselamatkan oleh rakan baik saya, Liana. Baru-baru ini dia telah selamat bergelar seorang ibu, dan di hujung kehamilan, beratnya naik sebanyak 30kg dan kelihatan seperti belon. Tetapi dia berjaya membuang berat berlebihan itu dalam masa beberapa bulan – masa yang begitu singkat! Kami semua fikir yang dia menjalani pembedahan plastik, tetapi rupa-rupanya ia lebih mudah dari itu.

Liana membeli beberapa botol kecil makanan tambahan, iaitu «FruThin». «Cuba ini. Ini adalah produk khas penurunan berat badan yang benar-benar membantu. Lihatlah saya.» , – Dia menunjukkan saya cara ke arah kegembiraan dengan mudah dan ringkas. Saya dengan serta-merta mengambil botol-botol tersebut dan mula menelitinya.

Arahan pengguna adalah sangat mudah – hanya minum 1-2 tablet yang dilarutkan di dalam air, 3 kali sehari sebelum makan! FruThin adalah semula jadi sepenuhnya, memang bagus kerana saya tidak tahan dengan mana-mana produk kimia.

Jadi saya mula mengambilnya: setiap hari saya ambil 3 tablet.

Saya rasa seperti telah kehilangan berat badan. Anda boleh lihat dari pakaian saya – ia tidak lagi ketat di badan dan saya mempunyai banyak tenaga.

Saya memutuskan yang saya akan mencatat berat saya secara bulanan. Tetapi saya tidak dapat menunggu selama itu. Saya periksa berat selepas 2 minggu. Saya berdiri atas penimbang dan berasa terkejut, Saya telah hilang 11 kg!!!

Tetapi itu baru permulaan!

 

Pada mulanya, badan saya menyingkirkan berat berlebihan dengan berhati-hati. Tetapi setelah tahu yang ia begitu mudah, saya putuskan untuk memanfaatkannya. Pada bulan berikutnya, saya teruskan makan sup yang sama, bubur nasi dan roti bersama mentega seperti sebelum ini, tetapi yang lebih penting adalah saya mengambil dos FruThin dengan tetap.

Saya kelihatan lebih muda! Ia memberi inspirasi dan mengujakan. Semasa minggu ketiga, saya hilang 4 kg!

Kini saya tidak lagi kisah bagaimana mereka mengambil gambar saya kerana saya kelihatan hebat dari semua sudut – saya mendapat semula rasa gembira dengan tubuh sendiri, saya bekerja dengan lebih efisien, dan saya mempunyai lebih banyak idea kreatif pada masa ini.

Secara keseluruhannya, saya telah hilang 23 kg dalam tempoh sebulan! Begitu hebat! Dan saya mencapainya tanpa mengubah gaya hidup saya, bermaksud tergesa-gesa menyediakan rancangan TV, kekurangan masa, keadaan yang tidak dapat dijangka, situasi yang penuh emosi dan makan sambil bekerja.

Di Malaysia, hanya ada satu pengedar rasmi produk penurunan berat badanFruThin

Hanya pesan FruThin dari laman web rasmi , ia akan dihantar ke rumah anda, dan anda hanya perlu bayar setelah menerima bungkusan. Semudah itu sahaja!

Cuba untuk turunkan berat badan, mulakan sekarang – hidup anda akan menjadi lebih baik!

 


Komen doktor daripada [email protected]

Lim Tang Sho – Profesor, Doktor perubatan, pakar nutrisi, ahli Pertubuhan pakar Nutrisi – Malaysian Dietitilans’ Association 

Sebagai seorang pakar dengan pengalaman lebih dari 20 tahun, saya mahu memberi kepastian kepada anda. Orang ramai menggunakan kaedah popular untuk menurunkan berat badan, seperti diet rendah kalori atau diet karbo yang memenatkan sehingga pada satu tahap, ia tidak lagi dapat diterima – SEMUA INI AKAN MEMBERI IMPAK NEGATIF PADA KESIHATAN ANDA! Saya setuju yang anda boleh mendapat penurunan berat badan yang sementara, tetapi akhirnya anda akan mendapat metabolisme yang perlahan dan malas.

Jika anda mahu menghilangkan lebih banyak berat badan di masa hadapan tanpa berusaha keras, anda perlukan metabolisme yang cepat.

FruThin mengandungi bahan-bahan Semula jadi yang mempercepatkan proses metabolisme sehingga 5-7 kali ganda. Dengan cara ini, badan akan membakar lemak dengan pantas dan tidak membenarkannya menghasilkan simpanan lemak yang baru. Buat masa sekarang, saya menganggap FruThin sebagai satu-satunya kaedah penurunan berat badan yang menyihatkan. 

Dalam Pertubuhan Pakar Nutrisi-Diet, kami juga telah menjalankan pemantauan kesan FruThin.

Dalam kajian kumpulan selama 45 hari bersama 17 sukarelawan dengan berat badan berlebihan sebanyak 10 kg dan ke atas, kami telah mencapai keputusan berikut:

1. Kumpulan sukarelawan mencatat penurunan berat badan mendadak: 7 hingga 29 kg
2. Peningkatan kesihatan dan kecergasan telah dilihat dalam 97% sukarelawan.
3. Peningkatan ketara aktiviti hati dan pankreas
4. Proses metabolisme yang meningkat di dalam badan.

Kesan positif adalah dijamin tanpa mengira umur, keadaan kesihatan atau jantina. Kami mengesyorkan penggunaan makanan tambahan bio ini sebagai pembakar lemak semula jadi.

 

SUMBER:www.thinlineadvices.com

 

7 Comments

 1. Eja

  Hai, boleh bagi contact no. Pengedar di Malaysia…

 2. Dans cela quelque chose est. Maintenant tout m’est devenu clair, le Merci bien pour l’information.
  Rexuiz FPS Game

 3. MY

  Contact no fruthin in Malaysia

 4. Sue

  Sue 0125021921

 5. I have checked your site and i’ve found some duplicate content,
  that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that
  can help you to create 100% unique content, search for; Boorfe’s tips unlimited content

 6. Rosmah bt Md Reduan

  Wsaap sy 017-5054519

Leave a Reply

Theme by Anders Norén