SEPANJANG seminggu yang lalu, kecoh di media sosial mengenai dua video tular yang menunjukkan adegan ranjang antara seorang wanita dewasa dengan murid sekolah rendah, menyebabkan siasatan secara meluas dijalankan oleh pihak polis.

Menurut laporan media, salah satu video itu menunjukkan wanita tersebut melakukan hubungan seks dengan budak lelaki bawah umur, sementara satu lagi video menunjukkan aksi ranjang antara dia dengan budak lelaki yang sama serta seorang lagi budak lelaki.

Dalam video tersebut kedengaran mereka bercakap dalam bahasa melayu mendorong polis di sana untuk melakukan siasatan.

Hari ini, mereka mengumumkan penemuan awal ke atas video tersebut, yang mereka percaya telah diambil beberapa bulan lalu di

“Kami meramalkan (rakaman) pada bulan November. Tentunya tidak dibuat pada bulan Disember,” kata Ketua Polis Jumaat.Identiti individu dalam video itu belum dikenal pasti, tetapi pihak polis telah menemui dua hotel di mana video tersebut dirakamkan

“Biasanya orang yang mendaftar masuk (ke hotel) meninggalkan pengenalan mereka. Kami akan melihatnya,

Video Selama 3 minit telah di kongsi lebih 200 ribu sejak malam tadi. Video Hanya Untuk 18 Tahun Ke Atas Sahaja. Klik Kotak Di Bawah Dan masukkan Password ( 1234 )